GÖREV BELGESİ DÜZENLEMESİ GENELGESİ

88 Kişi tarafından okundu 02/05/2021

Ek Dosyalar
GÖREV BELGESİ

İçişleri Bakanlığı tarafından Çalışma İzinleri Görev Belgeleri genelgesi yayımlandı.

Genelgeye göre; muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-Başvuru sistemi üzerinden belge alamayanlar için, 29 Nisan tarihli daha önceki Genelge ile yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun işveren ve çalışan tarafından manuel düzenlenerek imza altına alınarak kullanılabilmesine ilişkin süre iki gün daha uzatılarak 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar kullanılmasına imkan tanındı.

Genelge’de muafiyet kapsamında bulunanlar aşağıda yer alan belgeleri denetimlerde kolluk kuvvetlerine ibraz etmeleri gerekmektedir.

Çalışanlar;

• Çalışma Muafiyet İzin Belgesi (E-Devlet)

alınamadığı takdirde;

• Çalışma İzni Görev Belgesi (Elle Doldurulacak)
  • SGK Hizmet Listesi
  • Vergi Levhası/ Oda Kayıt/ Faaliyet Belgesi

İşyeri Sahipleri/ Yetkilileri

• Vergi Levhası
  • Oda Kayıt/ Faaliyet Belgesi

Üyelerimize önemle duyurulur.

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 02.05.2021 tarihli 7815 sayılı Genelgesine ulaşmak için tıklayınız.

"T.C. İçişleri Bakanlığı Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular" ulaşmak için tıklayınız.