COVID-19 HİJYEN UYGULAMALARI EĞİTİMİ

COVID-19 HİJYEN UYGULAMALARI EĞİTİMİ
433 Kişi tarafından okundu 03/05/2021

Güvenli Turizm Belgesi için başvuru yapan işletmeler için; Konaklama ve yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan personelin alması gereken “Covid-19 Salgını Kritik Kontrol Noktaları ve Uygulamaları Eğitimi” 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü 16:00-17:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşecektir.

Eğitime her bir katılımcı için ayrı kayıt yapılması gerekmektedir. Toplu katılım olması durumunda belge düzenlenmeyecektir.

Eğitim 500 kişi ile sınırlıdır.

Kayıtlar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJpeYL2Vab4wKSfmtgBXQiQI-wJERnaOph8Fo0S0CXUCeIDg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 linkinden yapılacaktır. Eğitim linki kayıt sırasında belirtmiş olduğunuz cep telefonuna sms ile  ayrıca gönderilecektir.

Eğitim sonunda katılımcılara “Covid-19 Hijyen Eğitimi Katılım Belgesi” düzenlenecektir.

EĞİTİM LİNKİ: