ING BANK’TAN ÇIRALI’YA ZİYARET
164 Kişi tarafından okundu 09/11/2018

İNG Bank Fethiye Şubesi Müdürü Engin Taşkın ve KOBİ Portföy Yönetmeni Abdullah Karabaş 9 Kasım Cuma günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Engin Taşkın INGH Bank tarafından şahıs firmalarına uygulanan özel geliştirilen kredi hakkında bilgi verdi. Engin Taşkın şahıs firmalarına özel olan kredide üst limitin 100 Bin TL olduğunu 2 40 faiz oranı uygulandığını vadenin 36 aya kadar uzatılabildiğini ve kredi başvurusunda prosedür uygulanmadığını evrak istenmediğini söyledi.

Ziyaretleri ve verdikleri bilgiler için Engin Taşkın ve Abdullah Karabaş’a teşekkür eden Osman Çıralı geliştirilen kredinin Fethiye ve Seydikemer’de faaliyet gösteren şahıs firmaları için hayırlı olması temennisinde bulundu.